Loading...
Companie 2018-03-01T14:51:14+00:00

Compania Car Fashion a fost infiintata in august 2006, din dorinta de a transforma orice masina sau cladire intr-una cu design special. Initiativa a apartinut detinatorului acestei companii, Cosmin Stan, care cauta mereu sa aduca o nota personala, usor iesita din tipare, fiecarui lucru ce ii apartine.

La inceput, activitatea companiei se desfasura intr-un garaj care avea capacitatea unei singure masini. De la an la an, compania a crescut reusind sa adune un portofoliu impresionant de clienti multumiti.

Misiunea Car Fashion este una bine definita si consta in dorinta de a oferi clientilor rezultate de execeptie. Fiecare proiect, indiferent ca este vorba de colantari, de aplicarea foliilor solare sau antiefractie este privit drept unul unic.

Astfel, fiecare detaliu este bine gandit, iar intregul proces se bazeaza pe o strategie gandita in prealabil. Capacitatea de a lucra rapid, respectand in acelasi timp nevoile clientilor este un alt scop bine definit. Denumirea Car Fashion nu a fost aleasa intamplator.

Termenul de „car” este echivalentul cuvantului „masina”, in limba engleza, iar „fashion” al cuvantului „moda”. Cu alte cuvinte, brandul local face trimitere la industria fashion a masinilor, pornind de la premisa ca exista tendinte nu doar atunci cand vine vorba de imbracaminte, incaltaminte, mobila sau decoratiuni, ci si in industria masinilor.

Desi compania se ocupa si cu montarea foliilor arhitecturale, proiectele privind colantarile si aplicarea foliilor auto, raman principalele segmente de activitate. Rezultatele bune pe care compania reuseste mereu sa le obtina se datoreaza unei echipe de profesionisti.

Orice proiect este tratat cu respect si seriozitate, iar finalizarea serviciilor oferite nu se realizeaza pana cand totul nu este verificat si bine pus la punct. Totodata, se investeste constant in materiale de calitate, menite sa aduca rezistenta. Partenerii sunt alesi cu rigurozitate, tinandu-se cont de experienta de care acestia dau dovada.

POVESTEA MEA

Povestea mea a inceput acum mai bine de zece ani, de la un lucru simplu, firesc, aproape copilaresc: pasiunea pentru masini. De cand ma stiu mi-au placut masinile. Insa, eu am vrut mai mult decat atat. Am vrut sa ofer oamenilor masini cu un design aparte, masini care sa uimeasca prin culori si stil. Astfel, am inceput prin a lucra pentru prieteni, fara a avea initial intentia de infiinta o firma.

Desi am absolvit Facultatea de Inginerie Electrica, specializarea Electromecanica, am realizat ca ceea ce vreau sa fac nu tine doar de logica si ratiune, ci trebuie sa fie imbinat, intr-o oarecare masura cu arta. Nu spun ca sunt pictor, insa pentru a personaliza aspectul unei masini sau cladiri este nevoie si de o oarecare doza de creativitate. Totodata, as putea spune ca in cazul meu pasiunea este cea care imi defineste domeniul de activitate, ghidandu-mi pasii intr-un domeniu pe care am reusit sa-l stapanesc in mai bine de un deceniu.

Insa, nu ma voi opri aici. Din fericire, colantarea si montarea foliilor este un domeniu vast, care imi permite sa ma joc, sa explorez. Nu am ales sa fac asta din motive financiare, ci pentru ca asta mi-a placut si asta am considerat ca este lucrul la care ma pricep cel mai bine.

Cosmin Stan, administrator Car Fashion

PARTENERI

VINO IN ECHIPA NOASTRA

SPUNE-NE MAI MULTE DESPRE TINE

Iti plac masinile? Crezi ca esti persoana potrivita pentru a face parte din echipa Car Fashion? Spune-ne mai multe despre tine, completand formularul de mai jos, iar noi te chemam la interviu.