Loading...
Colantari auto 2018-03-01T15:00:03+00:00

Nu va mai place culoarea masinii dumneavoastra? Noi avem solutia, fara a deteriora vopseaua originala. Astfel, atunci cand veti incerca sa vindeti masina, ea va arata ca una noua, iar dumneavoastra va puteti recupera investitia in autocolant.

Serviciul de colantari auto inseamna mai mult decat schimbarea culorii autoturismului dumneavoastra. Ceea ce ne propunem noi sa facem este sa oferim stil si personalitate masinii pe care o conduceti, indiferent ca este vorba de autoturismul de serviciu sau masina personala. Totodata, acest serviciu este oferit pentru protectia vopselei aplicate autoturismului.

Avantaje:

– Design original pentru autoturism;
– Promovarea unei imagini personalizate a brandului pe care il reprezentati;
– Protejarea masinii;
– Rezistenta la temperaturi extreme;
– Rezistenta la zgarieturi;
– Solutie avantajoasa din punct de vedere al pretului.

ORNAMENTE EXTERIOARE
ORNAMENTE INTERIOARE
COLANTARI MOTTO
STICKERE AUTO

GALERIE FOTO

INTRETINERE

Primul pas: spalarea autovehiculului

Spalarea se va realiza regulat, folosindu-se un burete sau o laveta moale, care sa nu provoace niciun fel de zgarieturi suprafetei. Prima etapa este indepartarea stratului principal de murdarie care include praf sau nisip uscat. In acest caz, se foloseste apa sub presiune. Dar atentie: va recomandam ca distanta dintre pulverizatorul aflat sub presiune si suprafetele colantate sa nu fie mai mica de 30-40 cm.

De asemenea, tineti cont de faptul ca unghiul de aplicare trebuie sa fie unul de 90 de grade. Este foarte important sa se evite apropierea cu duza aparatului de spalat direct pe folie sau de marginile acesteia, deoarece aceasta s-ar putea rupe. Este recomandata folosirea sampoanelor cu PH neutru si evitaterea pe cat posibil a spumelor active.

Evitati spalarea autovehiculului atunci cand temperatura exterioara este ceva mai ridicata (25-40 grade). Totodata, nu faceti acest lucru in contact direct cu razele soarelui. In astfel de zile calduroase, se recomanda spalarea dimineata sau seara. Nu lasati autovehiculul murdar pentru o perioada indelugata de timp (2-4 saptamani).

Contaminarile dificile, cum ar fi excrementele de pasari, seva de copac, insecte sau de gudron, trebuie curatate imediat cu apa si detergent.  Nu folositi sub nicio forma obiecte abrazive. De asemenea, scurgerile de combustibil de pe suprafata autocolantului trebuie curatate imediat pentru a evita deteriorarea zonei respective.

Recomandam sa se foloseasca numai produse create special pentru masina dumneavoastra si pentru tipul de autocolant pe care alegeti sa-l montati. Produsele pentru indepartarea murdariei puternice si pentru intretinerea autocolantului le puteti gasi si in atelierul nostru, la preturi promotionale.

Intretinerea autocolantului

Incercati sa parcati autovehiculul intr-un garaj sau ori de cate ori este posibil sub un acoperis pentru ca autocolantul (la fel ca vopseaua) se poate degrada de la expunerea prelungita la soare si poluantii atmosferici, in special pe suprafetele orizontale, cum ar fi capota, capota portbagajului si plafonul. Pastrarea masinii sub acoperis va ajuta la protejarea masinii de roua sau ploaie, care pot contine poluanti acizi (o problema comuna in multe zone metropolitane mari) si astfel puteti prelungi durata de viata a autocolantului.

De asemenea, incercati sa evitati parcarea sub copaci pentru perioade lungi de timp. Mai mult decat atat, pentru ca aspectul masinii sa ramana ca in prima zi, se poate aplica periodic un strat de ceara/sealant pentru autocolant.

SUNA-NE PENTRU MAI MULTE INFORMATII!