Loading...
Folii arhitecturale 2018-03-01T15:03:00+00:00

Foliile solare si antiefractie arhitecturale au rolul de a proteja cladirile. Car Fashion va ofera folii antiefractie Llumar, chiar si la categoria P2A a normei EU 356, norma obligatorie de respectat de catre banci si institutii financiare. Oferim doua tipuri de folii arhitecturale: reflexive si nereflexive.

Avantaje generale:

– Scapati de caldura insuportabila a verii. Incaperile nu se vor mai incalzi pe parcursul zilei, oferindu-va un climat placut;
– Cresc rezistenta geamurilor la lovituri intentionate;
– Ajuta cladirea sa se mentina noua, fara lovituri de pietricele sau vopsea decojita.

Folii reflexive

Foliile reflexive sunt recunoscute pentru faptul ca pot respinge pana la 79% din energia solara. De regula, foliile pentru geamuri plane se pot monta si pe suprafete de sticla care au fost deja montate. Astfel, acestea reprezinta solutii simple si, in acelasi timp, economice pentru problemele pe care le-ar putea pune sticla traditionala.

Foliile reflexive au rolul de a filtra efectul caldurii solare si razele deranjante. Insa, ele permit in continuare trecerea luminii spre interior. Datorita particularitatilor foliei noastre, cladirile devin mai racoroase, garantand un mediu de lucru cat mai placut. De remarcat este si faptul ca prin utilizarea foliilor reflexive se poate reduce temperatura interioara a camerelor, ceea ce le face o alegere buna pentru pensiuni si hoteluri.

Daca va intrebati cum sunt obtinute foliile reflexive, va spunem ca metoda vaporizarii prin care un strat metalic aproape transparent, cu o grosime de ordinul micronilor este depusa pe o folie de polyester este cel mai des folosita. Foliile reflexive se gasesc in catalogul nostru de produse , fiind disponibile atat in varianta pentru interior, cat si pentru exterior.

De retinut este faptul ca toate foliile sunt dotate cu stratul care actioneaza impotriva zgarieturilor, fiind cel mai puternic din industrie. Acest lucru duce la curatarea geamurilor, folosind metode traditionale ce ar putea deteriora aceste folii. Toate produsele noastre au strat filtru UV pana la 99,99 %, fapt care reduce efectul decolorarii.

Folii nereflexive

Foliile nereflexive sunt folosite adesea pentru cladirile cu un design mai vechi fara a le modifica aspectul exterior. Acestea au rolul de a filtra caldura, permitand in acelasi timp trecerea luminii. Prin apelarea la aceste folii se poate conferi un stil diferit cladirilor mai vechi, fara a schimba geamurile. De remarcat este si faptul ca ele nu imprima cladirii efectul de oglinda.

Foliile contin stabilitatea culorilor, fiind caracterizate de o durata de viata si un randament ridicat. Acest lucru se datoreaza unei tehnologii de metalizare speciale, prin care sunt depuse metale pe suprafata foliei, respectiv aliaje de metale cu o inalta performanta.

Stratul antizgariere, care permite utilizarea metodelor de curatare traditionala este prezent si in cazul acestor modele. La fel ca in cazul foliilor reflexive, acestea au strat filtru UV ce ajunge la 99,9 %, ceea ce reduce efectul decolorarii prin suprafetele vitrate.

SUNA-NE PENTRU MAI MULTE INFORMATII!

GALERIE FOTO

VEZI GALERIA COMPLETA

DATE RANDAMENT FOLII GEAMURI PLANE